dimecres, 22 de maig del 2024

Sant Llorenç del Munt - Les Arenes - Roques d'Aguilar - Via Bonati. 21/05/2024

 Aprofitarem per posar les tres vies del sector més a la dreta de la paret. Ja vàrem penjar la via Sense Nom amb dades desconegudes i ara penjarem la Via Bonati que si que en tenim més dades.


El primer llarg de la via Bonati.  


Arribant a la segona reunió. 


Aprofitem per incloure la via Bonati i properament posarem la via Vaig, la faig i me'n vaig.

Aproximació: Si veniu per la carretera que va de Castellar a Sant Llorenç, un cop passat el quilometre 12, trobareu una indicació que anuncia que a ma dreta trobareu una àrea d'esbarjo i la pista que va al petit nucli urbà de Les Arenes. Entrarem a l'àrea i seguirem per la pista que surt a ma esquerra, trobarem un pont que passarem i tot seguit a ma dreta haurem de deixar el cotxe en una bona esplanada. Sobretot no seguiu fins Les Arenes, doncs és difícil d'aparcar i els veïns és molesten. 

Després seguirem per la pista fins a la primera casa que a ma dreta surt una pista que als pocs metres és converteix amb un camí. Anirem pujant per aquest camí fins que fa una ziga-zaga i al final de la mateixa veureu que surt un corriol, a ma dreta, (fita gran) que ens acostarà a  l'Aresta de La Sardana, però uns metres abans haurem de seguir per un corriol molt brut uns metres i després pujar amunt per trobar la clariana on comencen aquestes vies.

La via:  oberta a l'any 1990 per en Joan Paré i Josep Sanz, la via està equipada amb espits i a igual que les seves veïnes també té dos llargs. Recomanable per assidus de la zona. 

1er. llarg: 30 metres. IV, IV+.  Inici uns metres a la dreta de l'anterior: primer pujarem verticals i després anirem a l'esquerra una mica per tornar a la dreta.

2on. llarg: 30 metres.  sortim per l'esquerra de la reunió i seguirem per la placa que va perden dificultat conforme guanya alçada. Reunió conjunta amb la Sense Nom. 

Descens: per la mateixa via.

Material: 10 cintes exprés , 1 estrep, R.


Apa a escalar que el món s'acaba!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem