dijous, 4 de març del 2021

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via del Pi

 Amb aquest dies de confinament i limitats a la nostra comarca, enyorem més que mai les nostres escalades a Montserrat que ara només podem que recordar per reviure-les. 

Anar a escalar a la Paret de la Codolosa és com anar a gimnàs, aproximació curta, i només podem que repetir-hi vies, però serveix per mantenir-nos en forma.

Us deixem la nostra ressenya


En el primer llarg, bona roca i buscant el seu espai amb la Via La Rampa. 


Assegurances justes i necessàries per gaudir d'una bona escalada


l'Ita iniciant el segon llarg que es farà molt bé. La vegetació impedeix fer més fotos. 


Entrant a la segona reunió al costat del pi que dona nom a la via. 


Per sortir de la 2ª reunió ens trobarem amb una bona tibada amb una roca d'escàndol 


Els darrers metres li donen un plus a la tercera tirada. 


Reunió al cim .

La Via: Un itinerari més de la Codolosa, que al final totes tenen una similitud i costen de recordar. El nom ve del pi que hi ha a la segona reunió i que veurem des del peu de via. La roca i l'equipament us asseguren una escalada plaent. 

1ª Tirada: 30 metres, Vè, IV, 6 parabolts. Comencem anant a cercar un parabolt que hi ha a l'esquerra d'un gran bloc, farem un pas un xic difícil per entrar en una placa que manté la dificultat, després creurem una especie de canal per a seguir per unes plaques fins a la reunió.

2ª Tirada: 20 metres, 6ª, IV. 6 parabolts. Des de la reunió podem veure tres línies i haurem d'agafar la que va més a l'esquerra. Superarem un pas vertical on haurem de tibar un xic, després la paret es tomba i ja per terreny més fàcil fins a la reunió. 

3º Tirada: 30 metres, V+, IV, 6ª. 9 parabolts i un pont de roca. Sortim de la reunió amb una bona tibada però amb una roca sensacional, després seguirem per terreny més fàcil fins arribar a un bon replà. Des d'aquí només ens queda superar una placa que al final es converteix amb un petit diedre. 

Descens: podem baixar amb ràpel per la mateixa via o sortir caminant per dalt.

Apa a escalar que el mon s'acaba!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem