dijous, 10 de gener del 2019

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via La Tribu.

Quan anem a La Paret de la Codolosa ens sembla que anem al gimnàs. Pel dies de fred és un lloc ideal. L'únic problema ens que amb tantes vies i tant juntes hi ha el risc de prendre mal per les caigudes de pedres. Així va passar aquesta setmana, en  una noia una pedra li va malmetre la ma.

Aquest cop hem tornat a repetir la via La Tribu, hi havia poc a escollir i ens ha fet gràcia tornar-hi.

És una via plena de lògica que va cercar la part més difícil de la paret i per tant la part més exigent.

1er. Llarg: 35 metres IV+.  Comença per un tram un xic balmat, amb roca de còdols grans fins a un arbre gran, pugem per darrera de l'arbre amb passos força difícils i verticals fins que la paret perd verticalitat i arribem a la gran rapissa on farem la reunió.

2on Llarg: 30 metres 6b , V+. (Obligat A0 V+).  Per agafar la primera assegurança, tot i que no és difícil et posa en una situació estranya. Després podem, fer A0 per agafar la següent, tot i que hi ha bona pressa, però el pas requereix una bona tibada. Després encara hi ha un pas per arribar al tercer, des d'on podrem sortir en lliure mantingut i molt bonic fins a la reunió.

3er Llarg: 20 metres 6a, V+. La sortida requereix una bona tibada per superat un curt tram balmat, després seguim amb passos difícils però molt bonics fins a la reunió.

4art Llarg: 15 metres IV. Sortim per la dreta fins a una assegurança i després seguim per la placa fins a trobar una antiga reunió.

Descens: si voleu baixar amb ràpel millor fer-ho des de la tercera reunió per la mateixa via. Si opteu per pujar fins la quarta reunió, millor baixar caminant.


Primers passos de la via.


El pas més difícil de la via. Sortint de la 1ª reunió.


Entrant a la 2ª reunió


Treballant el 3er llarg. 


Gaudint de la bona roca i dels passos del tercer llarg. 


Foto cim.


Per nosaltres ha estat la primera escalada d'aquest any 2019 i us desitgem un bona any i salut per poder gaudir de la muntanya.

Us deixem la nostra ressenya.

Apa a escalar que el mon s'caba. 

2 comentaris:

  1. Un bon inici d'any parella! un bon recurs la Codolosa per aquests dies en que no tenim massa temps o la méteo no ajuda a anar mes lluny...

    ResponElimina
  2. Si noi sempre és un recurs, és com anar el gimnàs..

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem