Follow by Email

dissabte, 2 de juny de 2018

Montserrat - Mirador dels Ermitans - Via La Broma de Satan - 25/05/2018

Tornem aprofitar la tarda del divendres. Aquest cop anem al Monestir, repetiré una via que l'Ita no ha fet. 

Amb una curta aproximació ens situem a en un tres i no res a peu de via. Estem a l'ombra i un suau vent de la tarda ens fa posar un paravent per estar més còmodes. 

Primer pugem el sòcol fàcil fins situar-nos a la vertical del primer parabol, fem una tirada amb A0 i després seguim 3 passos més amb lliure, però al final els braços ja no podem i torno al Ao per sortir, tot seguit, fins a la reunió.  Hi ha una llastra que fa uns anys semblava que tenia que caure i seguix igual, millor no tocar-la. R1 15 metres 6b o Ao V+ 6 assegurances.

El segon llarg, cal enfilar-se en un arbre mort, no fa massa gracia, però no hi veig altra manera, després faig alguns passos amb Ao i alguna sortida en lliure fins que per verticalitat. Després amb una escalada plaent fins a la reunió. R2 30 m  6b o Ao V+, V, IV, 9 assegurances.

La tercera tirada surt vertical, malgrat que li posen V/V+, no et pots despistar hi ha alguns passos exigents, després ja per terreny igual de vertical, però amb passos un xic més senzills. R3 30 m V/V+, IV+.

La quarta tirada és veu vertical, però amb molt bona pressa, així que l'Ita si posa i gaudeix al màxim, doncs és un grau divertit i amb molt bona roca. Bé, la qualitat de la roca és extraordinària a tota la via. R4. 20 m V, IV. 3 assegurances.


Lluitant el primer llarg.


Arribant a la primera reunió al costat de la llastra que millor no tocar.


Acabant el tram més difícil. 


Intentant fer una autoretrat on hi sortim tots dos. 


Millor la foto directa.....


Llarg més difícil del que sembla. 


l'Ita atacant el darrer llarg. 


Bona pressa i a gaudir de l'escalada.


Reunió entre reixes.....


Una gran tarda, ens ho hem passat molt bé, repetirem...

Us deixem la nostra ressenya.


1 comentari:

  1. Bona aquesta! no l'he feta ja que el grau sempre m'ha tirat enrrera, però m'hauré d'animar i trobar company!

    ResponSuprimeix