dilluns, 27 de febrer de 2017

Sant Llorenç del Munt - Roca de les Onze Hores - Punta d'en Clerc - 19/02/2017

Per diverses raons aquest cap de setmana no teníem masses hores per anar a escalar. La gran sort és que tenim el nostre jardí de casa que és Sant Llorenç del Munt i amb molt poc temps podem escapar-nos a fer alguna via.

La Punta d'en Clerc és una via que sovint repetim, és una solució còmoda pels dies com el d'avui. L'hem fet tants cops que quasi que la podríem fer a ulls clucs, però a la realitat és que la roca va canviant i allà on abans hi havia una pressa ara ja no hi és i tens que forçar un xic més. Això quasi sempre passa a la primera tirada i la segona, la tercera es manté bastant bé.

També, ens serveix de termòmetre per veure com estem, i alguna vegada pensem que cada cop ens costa més, però després hi hem tornat i hem vist que ens sortia prou bé. Això vol dir que tots tenim dies més bons i més dolents.

No us faig el detall de la via, perquè ja està ressenyada en diferents ocasions en aquest blog. Tot i així us deixem la ressenya feta anteriorment. Només dir-vos que nosaltres sempre fem la 1ª i la 2ª tirada juntes i que el 6b+ de la tercera no és obligat.


Una bona vista de la via 


Treballant el 2ª llarg 1er per nosaltres


Arribant a la 2ª reunió, 1ª per nosaltres
  
 Sortint del tram més dret camí al darrer pas.

Aquestes mans que ho aguanten tot. 


Foto cim.


Foto cim


La ressenya. 1 comentari:

  1. Estàs ben còmode a la Fotocim Manel ! es nota que t'agrada aquesta cinglera.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem