diumenge, 29 de març del 2015

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via Campions i Via La Tribu 28/03/2015

Avui teníem ganes de sortir, portem dues setmanes sense tocar roca. Primer anàvem decidits anar a la zona del monestir, però hem vist que feia molt vent i hem canviat els plans. Hem marxat a la Paret de la Codolosa ja que sempre queda arresarada dels vents de ponent.

Quant hem arribat ens hem quedat un xic estranyats, estàvem sols, semblava impossible. Fins hi tot hem pensat que a lo millor havien prohibit escalar i no ho sabíem. No ha arribat ningú fins que estàvem al segon llarg.
Comencem per la via Campions que la vàrem fer fa uns quatre anys. l'Ita està molt decidida i comença el primer llarg. Passos de IV ben assegurats fins arribar a la reunió de la rampa, uns metres més i ja som la 1ª reunió.
Fent el primer llarg.

Hem passat de la fresca del matí a una calor que sembla l'estiu, 
El segon llarg, surt dret amb un pas A0 i després es va fent molt bé. Possiblement tocaria canviar les bagues dels ponts de roca.
El tercer llarg segueix un esperó on cal anar en compte en algun tros per la roca, però cap pas complicat, només gaudir de l'escalada.

Material: Cintes exprés i bagues de reunió.
Ressenya. Us deixo la de l'escalatroncs. Feu click aquí .
Després de 2 ràpels, un fins la 2ª reunió i un altre fins baix.

Anem a repetir La Tribu, possiblement una de les vies més aconseguides de la zona, roca excel·lent i passos per gaudir de l'escalada.


Novament comença l'Ita, cal anar seguint les xapes verdes i els parabols, trams drets però bonics. Reunió sota de la balma.
Penso que podré fer en A0 la balma, però quan i soc, faig un pas amb una baga, després ja puc seguir, la roca és extraordinària i els passos per gaudir de l'escalada.

Recordo molt bé el tercer llarg, així que animo a l'Ita que ho provi, fa un pas A0 i amunt sense problemes.


Fent el primer ràpel fins a la primera reunió.

Us deixo la ressenya de l'escalatroncs.

Material: bagues exprés i bagues de reunió.

Ràpel: hem fet un ràpel fins a la primera reunió i un segon fins baix. 

Una bona combinació per una matinal de primavera.

Apa a escalar que el mon s'acaba. 

2 comentaris:

  1. Ep parella! sí que és rar no trobar ningú a la Codolosa....tots estàven a Alòs de Balaguer que s'ha posat de moda hahaha penso que molta gent marxa lluny aprofitant el bon temps i a més comença la setmana santa...un parell de bones vies, la Tribu deu ser de les poques que em falten.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó aquests dies la gent va mes lluny. Una sort per estar tranquils els que no hem pogut marxar. El proper cop ja saps que hauràs d'anar a la tribu. Bona Setmana Santa.

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem