diumenge, 19 de setembre del 2010

31ª Edició Matagalls Montserrat 18 i 19-09-2010

La Matagalls Montserrat és la gran travessa de Catalunya, per molts un nou repte, per altres repetir una bona experiència d'anys anteriors. Avui plou, tenim boira, però això no ha desanimat a ningú, tots estan preparats per començar. Segur que serà una gran travessa, El Club Excursionista de Gràcia sempre ho ha organitzat d'una forma impecable. Aquest any la Ita no porta l'entrament dels altres anys, però al trobar-se amb la Quima s'anima, ja ho veu d'una altra manera, només cal veure la cara que fan de satisfacció.
En Rafel s'ha apuntat amb moltes ganes, és la seva primera travessa Matagalls Montserrat, però també està molt animat. Segur que tots tres ho aconseguiran.

El temps ha canviat, el dia és molt bo, el cel està molt net i que també animà a seguir caminant. Ara només queda la forta pujada fins al Monestir.


La Quima i la Ita, ja hi són, aquesta és la quarta ocasió que la Ita repeteix la travessa, ha estat dura, però l'arribada ho fa olvidar tot, ara tot és alegria.

Ja han arribat, quina il·lusió poder-les veure tan contentes i satisfetes.
En Rafel, també ho ha aconseguit, ha estat dura, però cal tenir el cap clar i saber que arribaràs.
Ara només queda pensar que faran l'any vinent, segur que es tornaran animar i tornaran a posar-se a prova per aquest repte. Ànims companys que ho heu fet molt bé.

2 comentaris:

  1. Son unes màquines!!! laq meva enhorabona! i per cert, molt bé aquest blog! Ara, ens em d'espavilar per poder quedar i donar-te els tomàquets q em queden ara, petitonets però boníssims....i així no em sentiré taaan malament!!
    Apali, petonets als 2!
    Mar

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats! la M.M malgrat la gentada té sempre alguna cosa que et fa repetir, enguany no he acompanyat a la Núria ja que érem pel M'Goun, però se n'ha sortit prou bé i ha rebaixat en dues hores el temps de l'any passat!

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem