dissabte, 11 de setembre del 2010

La Pastereta - Via Vilmambar 11-09-2010

Avui volíem anar al monestir, però ens hem trobat amb la sorpresa de que el cremallera no funcionava, estaven en vaga. Per altra banda, ja ens deien que l'aparcament de dalt estava ple. Hem de canviar de plans, fa calor i volem una via a l'ombra, optem per el Serrat de la Pastereta, ja hem fet la majoria de les vies, per tant en repetirem una, escollim la Via Vilmambar, ja que és una via que en tenim un bon record, bona roca, bon equipament, doncs a gaudir al màxim.


Una bonica vista de la via quan ja li tocava el sol. També podem veure una cordada com estava rapelant.

El primer llarg és el més difícil, 6ª, una mica estrany, cal treballar-lo bé, ja que té una dificultat força mantinguda.

La Ita progressant en comoditat el 3er llarg de V+ amb una roca inmillorable. Només per aquesta tirada ja val la pena fer la via.
Cal fer tres ràpels,per la mateixa via, de 25, 35, i 55 metres respectivament, quan baixem ja ens toca el sol i la calor ja es nota.

Des del camí de baixada, no podem evitar de fer aquesta fotografia de l'Agulla del Frare de Baix, que llueix molt amb aquest dia tan clar.
Via molt bonica, amb una dificultat màxima obligada de Vº, i només calen 11 cintes i baga de reunió. Si encara no l'heu fet, no us la perdeu.
Podeu trobar la ressenya a la Guia Montserrat Cara Sur.

1 comentari:

  1. Una via per disfrutar la Vilmanbar, tot i que el primer llarg comença a estar rentadet...avui ha fet calor, nosaltres hem fet la Baby i sort de l'airet.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem