dissabte, 21 d’abril del 2018

Montserrat - Zona Càmping - Via Alta Tensió

Avui hem anat per una de les vies pendents, feia temps que estava al calaix, sempre es quedava esperant, altres vies la passaven al seu davant. Quan teníem temps era massa curta i quan volíem anar ràpid no hi pensàvem. Finalment avui hem marxat de casa amb l'idea posada. Teníem que estar a casa abans de les 13h  i aquesta és una via amb una aproximació molt curta i només té 3 tirades i ben equipades, doncs som-hi!!.


Des de baix al Monestir ja la podem veure com llueix al sol del matí. Sense ser una via molt difícil té el seu ambient i també és molt fotogènica. Llàstima de les cordes velles que pengen del sostre. 



El primer llarg va a cercar un diedre a la dreta que el segueix uns metres i després es situa a la placa de l'esquerra, aquí la roca ja és més bona i permet gaudir d'una escalada plaent fins a la reunió. R1. 25 metres 9 assegurances, hi ha dos pitons amb bagues molt velles. Si aneu seria millor tallar-les. 


En el moment que deixes el diedre per passar a la placa. 


Fent el 1er llarg de segon. 


L'Ita a la primera reunió. 


El sostre impressiona i no saps si anar per dalt o un xic més avall. Les vistes sobre el Monestir són molt boniques. 


Anar fent, poc a poc i bona lletra. 


Atenta assegurant des de la primera reunió. 


Ufff, ja s'acaba, ara només cal entrar a la reunió. R2. 25 metres 6ª (V+/A0) 8 assegurances.


Darrer pas abans d'entrar a la segona reunió. 


Una tirada força bonica, molt ben assegurada i la roca a controlar. R3 35 metres. 12 assegurances.


Des de la darrera reunió acabarem de pujar fins a dalt de l'agulla, després baixarem en un collet i ja veurem unes cordes velles que ens portaran al ràpel. Son 60 metres fins a baix de tot. 


Bones vistes des del cim. 


Quina roca més collonuda que tenim a Montserrat, però encara hi ha gent que no aprés a emportar-se les burilles a casa i les deixa encastades a qualsevol lloc. Espero que poc a poc, anirà canviant. 


Us deixem la nostra ressenya.

Apa a escalar que el mon s'acaba!!

2 comentaris:

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem