diumenge, 4 de març de 2018

Garraf- La Falconera - Cara Est - Via La bavaresa sortint per Mendigos del Mar. 3/03/2018

Aprofitem que la cara est de La Falconera que no està afectada per les restriccions i anem a fer una combinació de vies; la primera tirada de La Bavaresa i sortim per la Mendigos del Mar.

Fa un dia boníssim, una mica de vent de l'oest, però estem arrecerats i no fa gens de fred, és més passem un xic de calor quan estem a la via.


Una aproximació ben curta. En un tres i no res som a peu de via. 


Des de sota mateix ja veim els spits que ens portaran a la bavaresa.

R1. 30 metres. IV, V, V+, IV.  Els primers metres estan força polits, però quan arribem sota mateix de la bavaresa la cosa ja canvia. Els passos de la bavaresa/diedre són bonics i elegants, després es tomba i arribem a la reunió d'aquesta via, fem un curt flanqueig de 4 o 5 metres fins a la reunió del costat. Gaudint del pler de l'escalda al costat del mar.Aquí podem veure la reunió de la Via La Bavaresa que hem deixat a l'esquerra. 


Barallant-nos amb el segon llar de Mendigos del Mar.

R2. 25 metres. V/A0, en lliure 6b.  Sortim en vertical seguint una fissura que parteix aquesta gran placa. Passos llargs però que es poden fer amb A0, després per terreny més fàcil fins a la reunió. 


L'Ita assegurant a la 1ª reunió. 


Sortint del segon llarg amb bones vistes sobre El Port del Garraf. 


Darrer llar, "disfruton"fins el cim.

R3. 30 metres, IV , -V. Des de la reunió sortim l'esquerra a cercar el fil de l'espero , on veurem un bolt des de la mateixa reunió estant , després progressarem per la placa fins arribar a la reunió, pas delicat per entrar-hi (-V). Des d'aquesta reunió podem repelar, en el nostre cas, vàrem seguir perquè ens agrada baixar caminant.  


Ja som dalt. 


Foto de record al final de la via. 


Roca extraordinària. 


En els llocs arrecerats del fred i el vent, les flors comencen a lluir. 


Ja que som aquí, donem un passeig per la platja. 


Us deixem la nostra ressenya.

Apa a escalar que el mon s'acaba!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada