dijous, 22 d’octubre del 2015

RIGLOS - MALLO COLORADO - VIA COLORÍN COLORADO - 12/10/2015

Després de l'escalada a Peña Rueba anem a Riglos. Fa temps vàrem fer la via Anorèxia al Mallo Colorado i ens va agradar força. Amb la guia a la ma, escollim la Via Colorín Colorado.

L'aproximació és ben curta i agradable, sortim del poble per un camí molt planer fins agafar el que fa la volta als Mallos, fem unes curtes zigazagues fins arribar al peu de via. No més de 30 minuts anant tranquil·lament.

 El Mallo Colorado 
 Vista de postal , Peña Rueba  i Riglos.

La via comença a l'esquerra de la Via Los Kilos te sientan bien, la primera assegurança està a uns 5 metres al costat d'una sabina. No hi ha problema per seguir la via va tot recte superant dues balmes on s'ha de tibar de valent, això si, sempre amb molt bona pressa, és més un problema de piles que de dificultat.  R1 30 metres 6a.

 Just a la primera assegurança. 


El primer llarg 

El segon llarg vertical on cal anar buscant el lloc més feble, una escalada plaent fins a la reunió. R2 30 metres  Vè.

 Inici del segon llarg
 La Ita navegant per aquest mar de codols. 

El tercer llarg comença per un tram molt fàcil, on cal tenir cura amb les pedres, i després cal superar el darrer tros més dret. R3 40 metres III, Vè,

 La Ita arribant al cim.
 Iniciant el ràpel

Descens: un cop al cim anirem en direcció nord per la vessant est on trobarem un ràpel de 35 metres instal·lat en una gran savina.


Ressenya: a la Guia Riglos Vertical. 

Apa a escalar que el mon s'acaba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem