diumenge, 2 de març del 2014

Montserrat- Totxos CAM Nou Barris - Via Mal Pas 02/03/2014

Matí assolellat que convida sortir a la muntanya, aprofitem unes horetes que tenim per anar a Montserrat   - Collbató, on teníem pendent la Via Mal pas, ens sembla una bona opció.

Quan arribem encara no està tot ple de gent, al cap d'una hora, semblava la rambla, sort que nosaltres anem per feina i marxarem aviat.

La via Map pas, és una via de quatre llargs, però que es podria fer amb dos sense problemes, La Ita ha començat i ha fet els dos primers d'una sola tirada.


Els primers passos V+ amb els dits freds costen una mica de sortir, però poc a poc va guanyant alçada fins que la cosa es posa més fàcil. 

Darrers passos de la primera tirada (segona per nosaltres),
 L'Ita a la primera reunió, veure pintura verda, costa d'entendre que tinguem gent, en el col·lectiu d'escaladors,  tan poc sensibles amb el medi.  R.1 50 metres V+ IVº
Després cal anar a cercar la reunió, per un terreny fàcil, un xic a l'esquerra. Un cop canviats en aquesta reunió, ens tornem a trobar amb uns passos drets, però força fins, això si, la roca espectacular. Desprès es posa un xic fàcil, fins que hi ha un nou ressalt, aquí costa un xic situar-se, un cop superat enfilem en diagonal  a la dreta fins a cercar un esperó a la dreta per sota del sostre,  un pas explosiu i ja entrem a la reunió. R2, 20 metres, V+, 6ª.

 L'Ita sortin de la reunió.
 L'Ita entrant  a la reunió un cop superat el pas complicat de la tirada.
 El darrer llarg és el més bonic de tots, he intentat sortir per l'esquerra i entrar a l'esperó i no m'ha sortit, després he baixat i des de la mateixa reunió es fa un pas a la dreta i va perfecte. Tot seguit es manté vertical però amb pressa gran i que permet gaudir de l'escalada fins dalt.
 Reunió, 3. 15 metres, V+ 6ª.




En lloc de fet la foto clàssica al cim, hem optat per fer aquestes a la baixada.

Us deixem la ressenya de l'escalatroncs que està molt bé. 

4 comentaris:

  1. Bon temps, caloreta a la pared, felicitats amics, continueu tant forts com sempre !!!! Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. El principi feia un xic de fred, pero després realment s'hi estava molt be, una via recomanable per un dia que només disposes d'unes hores per escalar.

      Elimina
  2. Una via prou bonica i potent en la seva segona meitat, passos tècnics i de tibar de dits que et deixen ben satisfet, enhorabona parella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com be dius Jaume et deixen molt be els dos darrers llargs. Gràcies pels comentaris!!

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem