diumenge, 3 de novembre del 2013

Abella de la Conca - Via Gutierrez lo puto amo - 02/11/2013


 La Bella de la Conca és un poble que sempre m'ha agradat. El primer cop que hi vàrem anar, pràcticament no hi havien vies d'escalada i ja hi vàrem veure un munt de possibilitats. Els anys han passat hi actualment hi ha moltes vies de caràcter esportiu, però també n'han obert un xic més llargues. Penso que hi ha moltes possibilitats, però segurament moltes d'elles no seran mai realitat, doncs hi ha nidificació i això ho dificultarà.


 Fa uns mesos ja vàrem treure el cap per aquesta paret, vàrem fer una via molt maca, just a la dreta de la que farem avui.

 El peu de via està ben assenyalat, segur que no ens perdrem. 
 El primer llarg és molt bona roca, un pont de roca ens indicarà la via, després un parabolt i ja més amunt un parell més, entre mig ho podrem equipar al gust.  És un llarg per gaudir de l'escalda, llàstima que els 10 metres per arribar a la reunió està un xic brut. R1 45 metres V.
 Arribant al final del primer llarg.
 El segon llarg és millor partir-lo en dos i fer reunió al peu d'un diedre en un pont de roca bo, també ho podrem reforçar. R2 15 metres III.
 El tercer llarg, és molt bonic, primer superem en diedre i després per la placa , un cop superada aquesta, seguirem per un tros trencat fins a la reunió. R3 30 metres V+, 6ª.

Per fer las quarta tirada anirem caminant per un  tros un xic brut fins arribar al peu d'un diedre, farem uns passos delicats per entrar a la reunió. R4 25 metres II, IV+
 La cinquena tirada està molt ben aconseguida, primer un tros per un diedre, per agafar una fissura vertical, però que permet gaudir del plaer de l'escalada, està força equipada, però la podrem reforçar al gust.  R5. 50 metres Vè.
 La quarta reunió.
 L'Ita sortint de la placa del darrer llarg. 





Fotos cim 
Us deixem la ressenya original, on està tot molt ben explicat.


Apa a escalar que el mon s'acaba 

6 comentaris:

  1. Bona via parella, un indret tranquil i amb encant, mes a l'esquerra sembla que hi han obert alguna altra via, hi tornarem.

    ResponElimina
  2. No está malament aquesta vía, no. Prenem nota, gràcies i fexlicitats

    ResponElimina
  3. Hola , amb corda de 50 metres es suficient per Fer l últim llarg.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem