dimarts, 3 de gener del 2012

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via dels Indignats - 31-12-2011

Fa una setmana que vàrem venir en aquesta paret i ja hi tornem a ser, avui volem fer la darrera escalada de l'any i anem una mica curts de temps, tenim que arribar a dinar a Lleida, això no és un problema, doncs a la Paret de la Codolosa ens queda per fer la Via dels Indignats. Quan arribem a peu de via sembla que tothom s'ha posat d'acord per anar al mateix lloc. L'explicació és ben senzilla; aproximació curta, no hi va vent, està molt ben orientada i tots tenim que tornar a dinar a casa. 
Veiem que hi ha una cordada que ja està fent la mateixa via, però ja estan al segon llarg, van prou ràpids, doncs, som-hi!!. 

El primer llarg arribant a la reunió.
El primer llarg és força ben trobat, al principi està una mica trencat, però després es posa una mica més dret i amb bona roca fins a la primera reunió. 

El segon llarg el marquen més difícil, només sortir de la reunió hi ha un tros de 6ª, per mi, és un V+, si que és finet, però es fa molt bé, després s'arriba en un tros brut de terra i un tros vertical fins a la reunió, on hi ha un segon pas de V+. La llàstima és la terra que hi ha acumulada, possiblement amb el temps s'anirà netejant. 

El tercer llarg, és molt curt, però té sentit, ja que d'altra forma, la via es quedaria curta, són 15 metres ben assegurats.

Després un ràpel fins a la primera reunió i segon ràpel fins baix.
Via oberta per en Joan Asín amb la col·laboració d'Antoni Gómez, Jaume Galban i Joan Baraldes.
Dificultat obligada: V

Amb aquesta escalada acomiadem aquest any 2011, que ens ha deixat fer un munt d'ascensions. Esperem i desitgem que el proper sigui igual de generós. 

BON ANY 2012 I BONES ESCALADES PER TOTS...


3 comentaris:

  1. Un bon acabament d'any parella! la Indignats ens va agradar força quan la vam fer.

    ResponElimina
  2. Ei sembla que en cara tenim raons per estar INDIGNATS, Bon Any i que no ens retallins ascensions!!!

    ResponElimina
  3. Jaume, està prou bé, cal valorar la proximitat que permet fer una escaladeta quan tens poc temps.
    Joan, i encara no s'ha acabat, segur que seguirem força temps indignats. Bon any.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem