dissabte, 6 d’agost del 2011

Montserrat - Gorro Frigi - Via del Carles - 6-8-2011

Avui hem quedat amb el Xavier a l'aparcament del cremallera. Quan passem pel túnel de Vacarisses ja plou, no és veu res, sembla que no podrem escalar avui. En el parking no plou i pugem, però quan arribem al monestir torna ploure, optem per anar al bar a fer un cafè, després para, però no es veu res, tot i així anem cap als gorros. Arribats al peu, tot està mullat, però som optimistes i pensem que canviarà, escollim la Via del Carles, no volem problemes amb la roca mullada.
Quan comença el Xavi, sembla que la roca rellisca una mica, però s'ha girat una mica de vent que sembla que va secant-la. Poc a poc el perdem, només el sentim, quan ens diu que podem pujar segueix amb la boira enganxada i que no ens deixarà en tota la via.

En Xavi començant el segon llarg




La Ita a la primera reunió, no sembla un dia d'agost, oi??


En Manel arribant a la segona reunió.


El tercer llarg és el més difícil, té un tros de V+ amb molt bones presses i bon equipament. Malgrat la humitat de la roca es deixa fer prou bé.


Des de la 3ª reunió podem veure en Xavi i la Ita a la 2ª reunió. La boira ens acompanya.



En Xavi superant el pas més difícil de la via.



La Ita arribant a la reunió.


La Ita arribant a la quarta reunió.



El Vè llarg només té un passet per passar d'esquerra a dreta i després segueix vertical fins a la creu.



En Xavi, aprofita per fer-nos una foto a tots dos al costat de la creu.



Quan arribem a d'alt, la boira segueix, sentim gent escalant a la Magdalena Superior, però no els podem veure, de sobte el vent despeja una mica i veiem una cordada al davant nostre. Sembla impressionant per l'efecte de la boira.



Bé, ha estat un dia, que ja ens semblava que no podríem fer res, però malgrat la boira hem pogut escalar i hem gaudit d'unes vistes especials a d'alt del cim. No ha estat malament.
La ressenya la trobareu per Internet sense problemes, però no té cap altra dificultat que anar seguint el parabolts de color verd.
Apa, a escalar que el mon s'acaba!!!!!.

2 comentaris:

  1. Ostres!! quin dia mes engrescador, no? Nosaltres erem al Mirador de Sant Joan a estrenar una novia del Guillem Arias (amb ell mateix) i també em trobat, boira i aigua, típica d'aquest estiu... mira que arriber a ser fanàtics...
    Salut i mosquetins!!!

    ResponElimina
  2. Joan, a veure si publiques aquesta nova via del Guillem que l'anirem a fer. Vosaltres tampoc pareu, eh??

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem