dimecres, 18 d’octubre del 2017

Montserrat - Gorro Frigi - Via Opera Prima - 15/10/2017

Tornem a Montserrat confiats en que la boira escamparà o que a la part alta no n'hi haurà. No estem de sort, no escampa i a la part alta encara n'hi ha més. Fins i tot la roca està un xic mullada gràcies a la boira pixanera, però a baixar sempre hi serem a temps.

Trobem la via sense problemes, l'hem fet unes quantes vegades i ho coneixem bé. Tenim una cordada al davant nostre, però com ja estan fent el segon llarg, pensem que no ens haurem d'esperar.


Us deixem la nostra ressenya. 

R1. 25 metres V, IV+, des de la canal començarem a pujar un xic en diagonal a la dreta per seguir en vertical fins el forat que farem la reunió a la seva esquerra.

R2. 25 metres V+, V, IV. Sortim per l'esquerra per superar un petit ressalt on haurem de tibar un xic, després seguim vertical fins a la reunió gaudint d'una escalada plaent.

R3. 30 metres 6a, V, IV. Sortim de la reunió vertical per superar una petita panxa, pas difícil però ben assegurat, després seguirem fins un segon ressalt més senzill que un cop superat, continuarem per terreny més fàcil fins a la reunió.

R4. 20 metres, 6a, 6b (A0) V.  Sobre nostre tenim un tros certament balmat, entrem per la dreta per situar-nos al mig, bona pressa però cal tibar fort, seguim fins el segon ressalt i després ja un xic més fàcil fins a la reunió. 

R5. 45  metres, 6a, V, IV, III. Seguim vertical superant uns passos balmats en diedre per després sortir per la dreta. Un cop superat aquest pas, ja veurem que la dificultat va minvant fins arribar al cim.

Escalada bonica, sense compromís, però que ens deixarà gaudir del pler de l'escalada d'aquesta zona. 


Iniciant els primers passos un xic molls i també allisats 


Gaudint  dels passos elegants i divertits de la primera tirada


Treballant la sortida de la 1ª reunió. 


Una cordada de Vilafranca que estaven a la via Badalona 


La Ita treballant el tercer llarg al mig de la boira. 


Els arbres a Montserrat ja comencen agafar els colors de la tardor. 


Fent el 4art llarg 


Tenim la boira força enganxada


Entrant a la quarta reunió 


Sortint per fer la cinquena tirada.


Sembla que el temps es vol començar a obrir


Foto Cim

Apa a escalar que el mon s'acaba!!!

4 comentaris:

  1. Erem a la Charlot. A estones sentiem veus però de veure, no veiem res de res ;) ...i el pixat de boira quasi fa que baixesim...

    ResponElimina
  2. Com us agrada el Gorro! amb la boira encara sembla mes aventura i tot, salut i Muntanyes!

    ResponElimina
  3. Per fi una ressenya "sincera" i realista amb els temps que corren, fidel a la realitat del que ens trobarem... La vem fer ahir, vem intentar apurar-la en lliure i els graus de la ressenya original ens semblen ridículs; com passa amb moltes vies, malauradament... Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel comentari. Celebrem que us agradi la ressenya.

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem