diumenge, 26 de novembre del 2017

Penya Segat Falconera - Sector Port - Via Miramar.

Aquestes èpoques de l'any ens agrada anar a La Penya Segat de la Falconera - Garraf. Escalar a la vora del mar,  amb una temperatura agradable i una roca excel·lent són al·licients suficients per anar-hi. Avui hem engrescat al Miquel que ha baixat de les muntanyes per escalar al mar i li ha agradat força.

Fa uns dies vaig veure uns comentaris de re-equipament d'aquesta via i conjuntament del bon record de la via Vertical ens ha animat a anar-hi.

Aproximació: des del Port del Garraf seguirem per un camí que ens portarà en 5 minuts al peu de via.

1er Llarg. 30 metres IV/IV+. Baixem una mica a cercar un sellament i després anem seguint flanquejant a l'esquerra cercant els passos mes evidents, poc abans d'arribar a la reunió trobarem un parabolt, entremig ens podrem assegurar sense problemes amb assegurances flotants.

2on Llarg, 35 metres, V+, 6a, V. Sortim a la vertical de la reunió fins un pitó, després anirem navegant per una roca excel.lent i un equipament molt bo. Sense dubte aquest és el llarg estrella d'aquesta via.

3er Llarg. 20 metres, III, IV/IV+. Anem a la dreta a buscar un diedre molt marcat. els primers passos són fàcils però cal tenir cura amb la roca, després trobarem 2 assegurances antigues que podrem reforçar al gust per sortir pel diedre. Reunió a l'esquerra.  Després sortirem caminant  per la dreta fins a situar-nos al peu del següent llarg. Pitó de referència i Assegurances al vertical.

4art Llarg. 25 metres. V, V+.Sortim verticals amb una roca extraordinària que ens permetrà gaudir d'una escalada molt bonica.

5è Llarg. 20 metres:  IV+  III .Nosaltres hem sortit  vertical de la reunió sense assegurances però que es poden posar sense problemes. Reunió en un sellament que surt un cable.


1ª tirada.


1ª Tirada de flanqueig 


Arribant a la primera reunió. 


Gaudint del 2º llarg


En Miquel content d'aquest segon llarg. 


La segona reunió.


El diedre de la tercera tirada


Entrant a la 3a reunió. 


En el mateix pas l'Ita.


Quart llarg.


Molt contents al Cim


Ressenya de la via.

Molt bona feina de reequipament de Ceci Blanquez, Oriol Pascual i Luis Alfonso. Moltes gràcies!!!

Apa a escalar que el mon s'acaba!!!

1 comentari:

  1. Aquesta encara no l'he fet, gràcies per recordar-la, es veu molt estètica. A veure si hi anem ara que sembla que el fred apreta i al solet prop del mar s'estarà millor.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem