dissabte, 31 de desembre del 2016

Montserrat - Paret de la Codolosa - 31-12-2016

Sortim de casa amb l'idea de fer la darrera escalada d'aquest any 2016. A la Paret de la Codolosa ens manca una via, "El Último Mohicano", un via que sempre l'hem anat deixant i avui li toca el seu torn.

Malgrat alguna boira a la paret el temps era bo i es podia escalar sense passar fred.


Ja som a peu de via.


Comença la Ita, el primer llarg té una bona part comú amb la Via l'Avi Trepador, i tot i que no és massa difícil, quan fa unes setmanes que no escales, tens que mirar-t'ho un xic.
Sortim rectes, per terreny fàcil, fins a una primera assegurança que està a uns 10 metres de terra, després ja més dret seguim vertical fins arribar a una franja on anirem una mica a l'esquerra i farem la reunió  en un spit i 2 burils.

R1 35 metres IV+.



El segon llarg veig que sortir recte té una certa exposició, així que vaig més a l'esquerra i per terreny més fàcil IV+ puc entrar a la placa, on hi trobarem un buril i un pont de roca, també ho podrem reforçar amb un abret i algun alien. 

la Ita ha sortit recte de la reunió i diu que és V+/6a. 


La Ita entrant a la 2ª reunió.

R2 25 metres V+/6a , (IV+ per l'esquerra) i després escalada plaent de IV+. 


Fent el 3er llarg


Un cop passades les dificultats.


Arribant a la tercera reunió.

El tercer llarg és el més difícil de la via, assegurat amb bons burils, però que podrem reforçar amb els aliens sense problemes.

Sortim de la reunió vertical, per anar després un xic a l'esquerra i després tornar a la dreta per entrar en el diedre. Quan el diedre es posa vertical, hi ha un parell de passos que haurem de tibar un xic, però són bonics de fer i li donen una mica més d'atractiu a la via, un cop superat el diedre seguim verticals per una placa fins a la 3ª reunió.

R3. 30 metres V, i 6ª, V. 


A la tercera reunió 


La Ita molt contenta a la 3ª reunió de la Via La Tribu, on hem anat per baixar amb ràpel. 


Arribant al replà del segon ràpel. 


Molt contents aprofitem per desitjar-vos Bon Any 2017 i moltes escalades per tots.


Us deixem la ressenya.

Apa a escalar que el mon s'acaba. 


Bon Any 2017 per tots!!!!!!

2 comentaris:

  1. Bon acabament de l'any Manel i Ita! una via de les maques de la Codolosa, amb regust ! la primera tirada relliscosa oi? la sortida de la segona com dius, punyetera! i la darrera una placa excel.lent. L'equipament hi fa la resta; repeteixo enhorabona per acabar l'any així! Salut i roca !

    ResponElimina
  2. Gràcies Jaume ,ens ho vàrem passar molt bé i vàrem marxar amb un bon record. Bon any 2017

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem