dissabte, 9 d’abril del 2016

Penya Segat de la Falconera - Garraf - Via Mendigos del Mar. 9-04-2016

Escalar a La Falconera - Garraf, és una combinació de mar i muntanya, acompanyada amb unes llums  extraordinàries que permeten gaudir d'un matí d'escalada meravellós. 

Avui, hem escollit la Via Mendigos del Mar. És una via que no és massa obligada i just això és el que necessito per poder agafar confiança. Dos mesos parat m'han deixat fora de combat.






Just començant 



El primer llarg el fa l'Ita,  comença contenta i de sobte es troba amb dues possibilitats, escolleix la que li sembla que li anirà més bé, progressa ràpid i segura i en un tres i no res ja sento que recupera les cordes. R1 35 metres Vè.  


 El segon llarg és una bavaresa que és veu molt xula, però encara no tinc la forma física ni mental per atacar-la com cal, així que faig servir l'estrep i poc a poc enllesteixo el llarg. R2 6ª, V, IV, 25 metres,


L'Ita a la primera reunió. 


Entrant a la segona tirada amb una bona vista sobre el port del Garraf. 


El tercer llarg anem un xic a l'esquerra per anar a cercar una assegurança i després progressem vertical fins a la reunió. 


Assegurant a la segona reunió. 


Passos bonics retallats al cel blau. 


Poc a abans d'entrar a la 3ª reunió.


Una flor que li dona color a la tirada. 



El mar sempre ens acompanya i li dona un encant. 


R. 3 25 metres IV.


Balconet que val una foto. 


Ultim pas i ja som dalt. 


La 3ª reunió. 


Ja s'acabat. 


Cim.


Us deixem la ressenya del Joan Asín, expert de la zona. 






4 comentaris:

  1. Felicitats per la vía i per la recuparació, que costa, d'aixó ja sabem una mica. Esperem que tot vagi avançant perfecte i et recuperis aviat. Una abraçada amics !!!

    ResponElimina
  2. Bona aquesta parella! la segona tirada és molt rentada i llisa Manel, la qüestió és passar i continuar amunt, ja hi tornaràs.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem