dilluns, 4 de gener del 2016

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via Joan's - 4/01/2016

Avui tenim vacances i volem aprofitar per fer la primera escalada de l'any. Quan sortim de casa cauen gotes, no les tenim totes, i menys quan arribem a Collbató i el temps segueix igual. No sabem si esperar-nos al cotxe a veure si obre o anar a peu de via. Optem per la segona i ràpidament som a peu de via.

Hi ha una altra cordada a la Via Full Equip. Ens equipem ràpid i comencem, sembla que el temps ens farà una concessió per fer la primera escalada de l'any.

 Quan arribem a peu de via,  fins i tot hi ha una espurna de sol. Estenem les cordes noves, regal d'uns bons amics pel 60è aniversari, i comencem.
 El principi és més bonic del que sembla, malgrat hi ha vegetació la via cerca el lloc més net. Després es situa en un tram més dret però amb molt bona pressa, passos bonics, després es tomba un xic fins a la reunió.
R1 25 metres. V, V+ IV.
 La Ita arribant a la primera reunió. 
 Quan la Ita comença el segon llarg , comença espurnejar novament, el primer parabolt està una mica distanciat però es fa molt bé. Després és posa dret, però amb molt bona pressa que permet pujar vertical.
R2. 20 metres IV, V+

 Arribant a la segona reunió. 
 El tercer llarg només cal pujar una rampa de III i després superar un tros d'Ae fàcil.

R3. 15 metres III Ae.
 Foto Cim després de fer la primera escalada.
 Nosaltres hem baixat caminant, però també es pot baixar en ràpel per la mateixa via.  Pel camí de baixada observem que hi ha un banc fet a la pedra per observar les vistes sobre Collbató.
Us deixem la nostra ressenya. 

Apa a escalar que el mon s'acaba!!!

1 comentari:

  1. Enhorabona per la primera grimpada del 2016 !! el temps de moment però, no ajuda!

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem