dilluns, 28 de desembre del 2015

Montserrat - Miranda de les Boïgues - Via Daniel - 20/12/2015

Quan arribem al Pàrquing de Can Massana , ja veiem que la cosa no pinta bé, però sempre hi ha la possibilitat de que la boira que ens envolta a migdia escampi.

Conforme anem pujant, ja veiem que tot està molt humit, els arbres estan ben xops. Quan som a les portelles decidim anar a fer la Via Daniel de la Miranda de les Boïgues.

 A peu de via, la cosa no ha canviat, i ara hi hem d'afegir un xic de vent que fa corre la boira i encara ho deixa tot encara més moll.
 Mentre discutim si pugem o no la Ita ja s'ha encordat i ha començat. No ens deixa massa per escollir,
 Sort que podem anar veient el parabolts.  
Un cop a la primera reunió i per tal d'anar més ràpids segueix la Ita.  
 Hi ha moments que costa veure-la, però les cordes van pujant, bona senyal. 
 S'ha passat la segona reunió i la fa en el mateix lloc que l'aresta bruc. Nosaltres pugem amb un  fred a les mans que ens costa tibar..
 Torna a la via i segueix fins el cim. 
 En Xavi fent els darrers passos. 
Un cop al cim, i donat que la roca està tan humida passem les cordes per una assegurança i així podem baixar agafat a la corda.

Avui, podem dir que la Ita ens ha portat a escalar, nosaltres només hem fet que assegurar-la i seguir la corda quan ha tocat. No us podem parlar de les vistes, però no hem vist res de res. Això, si hem estirat una mica els muscles que sempre va bé. 

R1. 20 metres III.
R2. 30 metres V.
R3  30 metres V+ , IV, IV+. 

Apa a escalar que el mon s'acaba.

2 comentaris:

  1. Quin diumenge eh!! la boira no va marxar en tot el dia, malgrat tot cal tirar amunt, nosaltres també ens hi vam posar a la Màster and Commander. Segur que vam estar aprop, però era difícil fins i tot veure el company.

    ResponElimina
  2. Jaume, vosaltres també vareu aprofitar el dia, i això que no ens acompanyava gens ni mica. Aquest any fa un temps ben boig.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem