diumenge, 26 de juliol del 2015

Sant Llorenç del Munt - Cavall Bernat - Via López Roca - 26/07/2015

El Cavall Bernat de Sant Llorenç, sempre és una opció per aquells deies que només disposes de 2 hores per fer una escapada. Avui hem triat la Via López -Roca, que si bé havíem fet la primera part, sempre havíem continuat per la via normal.
 El "burret" és per molts la primera escalada i pel fet d'ésser una agulla té un encant especial.
 El primer llarg comença una mica a l'esquerra de la normal, cal anar a cercar un parabolt, poc abans podrem posar una recuperable, després seguirem verticals fins ala reunió.

R1. 20 metres Vè.
 Nosaltres hem empalmat la primera i la segona tirada. El segon llarg cal anar a cercar un parabolt entre dos burils estirats de diverses caigudes. El pas és veu complicat a la sortida, la roca no és franca. Jo faig un pas amb una baga i surto força bé, després un altra parabolt assegura un pas dret abans d'arribar al cim.
R2 15 metres Ae, V o 6a+
 Pujant el primer llarg
 Cim amb la Mola al fons.
 Bines vistes sobre el Cap del Faraó.
 Foto cim
 Baixant amb un ràpel de 30 metres.
Ressenya de la via. 

4 comentaris:

  1. Per mi va ser la segona escalada, aquesta vía es bastant nova, oi ??? he pujat per tots els costats. Molt bons records.

    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trini, aquesta via es va obrir a l'any 1981 en Spits i ara està amb parabolts. És una altra forma de pujar al burret.

      Elimina
  2. Aprofitant el temps Manel i Ita! aquesta via va ser de les primeres que vaig fer a Sant Llorenç, només la primera tirada, i em va agradar molt. Té un punt de pebre que la fa atractiva, la segona part no l'he fet mai i me n'has fet entrar ganes.
    Sant Llorenç als Vallesans ens omple molt !

    ResponElimina
    Respostes
    1. La segona només té un pas, però que costa una mica per la qualitat de la roca.

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem