dissabte, 10 de gener del 2015

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via El Clau de Sant Felix. 10-01-2015

Després de començar l'any amb una bona grip que ha comportat uns dies amb febre i llit, avui volem aprofitar el bon dia que fa i decidim anar a La Paret de la Codolosa, no tenim cap via escollida, segur que en repetirem alguna. 
.
 Arribats al peu, ja hi ha alguna cordada que està a punt de començar, nosaltres ens decidim per repetir via El Clau de Sant Felix.



L'Ita comença la primera tirada i sense problemes arriba a la primera reunió.




 En el segon llarg, he provat de fer en lliure el pas més difícil i veig que els braços no estan en plena forma, pas d'A0 i problema solucionat, després a progressar gaudint del solet i la bona roca fins a la 2ª reunió.

 El tercer el fa l'Ita, el principi li costa una mica, però després se la veu pujar molt bé, gaudint dels passos, i així, arriba a la 3ª reunió.


 Contenta d'haver fet el llarg.
 Dos ràpels i ja som baix.


Ens ho hem passat bé, hem estirat una mica per anar recuperant forces, i cap a casa, però abans parem a fer el vermut a Collbató. 

Apa a escalar que el mon s'acaba.

1 comentari:

  1. Espero que el refredat ja sigui història Manel ! la via el Clau de Sant Fèlix se les porta..! Bon recurs La Codolosa malgrat la massificació de vies, si no hi ha gaire gent encara s'hi disfruta.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem