Follow by Email

dissabte, 10 de gener de 2015

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via El Clau de Sant Felix. 10-01-2015

Després de començar l'any amb una bona grip que ha comportat uns dies amb febre i llit, avui volem aprofitar el bon dia que fa i decidim anar a La Paret de la Codolosa, no tenim cap via escollida, segur que en repetirem alguna. 
.
 Arribats al peu, ja hi ha alguna cordada que està a punt de començar, nosaltres ens decidim per repetir via El Clau de Sant Felix.L'Ita comença la primera tirada i sense problemes arriba a la primera reunió.
 En el segon llarg, he provat de fer en lliure el pas més difícil i veig que els braços no estan en plena forma, pas d'A0 i problema solucionat, després a progressar gaudint del solet i la bona roca fins a la 2ª reunió.

 El tercer el fa l'Ita, el principi li costa una mica, però després se la veu pujar molt bé, gaudint dels passos, i així, arriba a la 3ª reunió.


 Contenta d'haver fet el llarg.
 Dos ràpels i ja som baix.


Ens ho hem passat bé, hem estirat una mica per anar recuperant forces, i cap a casa, però abans parem a fer el vermut a Collbató. 

Apa a escalar que el mon s'acaba.

1 comentari:

  1. Espero que el refredat ja sigui història Manel ! la via el Clau de Sant Fèlix se les porta..! Bon recurs La Codolosa malgrat la massificació de vies, si no hi ha gaire gent encara s'hi disfruta.

    ResponElimina