diumenge, 26 d’octubre del 2014

Sant Llorenç del Munt - Roca de les Onze Hores - Via Tercera República - 26/10/2014

Aquest diumenge teníem convidats a casa, i teníem la necessitat d'arribar d'hora. A favor, el canvi d'hora, que sense matinar podíem fer alguna cosa.

A La Roca de les Onze Hores, veiem una via que no hem fet, malgrat hem fet les vies del costat que, en alguns casos, hi passa tan propera que pots agafar les assegurances de les dues vies. Un altre cop el parabolt ha passat per sobre els burials.



El primer llarg comença entre dues pedres molt grans i va progressant en A0, la roca no permet forçar el tema, després i per tal de no estirar tant, he fet algun pas d'A1, combinat sempre amb petites sortides en lliure. Quan ja es veu la reunió anem en lliure fins ala mateixa. R1 25 metres Ao, A1, IV, V.



El segon llarg surt recte fins sota d'un tram lleugerament desplomat, on gràcies a les grans presses podrem forçar en lliure, després ja perd verticalitat i nosaltres hem fet la reunió a l'esquerre on hi ha la reunió de tres vies. (no portàvem suficients bagues exprés).. R2 25 metres A0 V.



 Tercer llarg passa a un pam de la via de la Peret del Monjos, és una llàstima.

 Aquest tram la roca és més bona i et permet gaudir d'una escalada en lliure plaent. Arribem a la 2ª reunió de la via 3ª república i en lloc de sortir pel sostre, anem a buscar la sortida de la Paret del Monjos, on hi ha un pas molt bonit. R3 30 metres, IV, V, V+.





 Foto cim.


Una bonica combinació per gaudir d'una bona matinal.

Material: 14 exprés o 17 si feu els segon llarg d'acord amb la via original.
1 estrep opcional. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem