diumenge, 21 de setembre del 2014

Montserrat - Zona Càmping - Via "facilonga" i Matagalls - Montserrat - 21/09/2014

Aquest cap de setmana hem fet una combinació especial, dissabte en Miquel i jo vàrem anar a deixar a la Quima i l'Ita a Coll Fornic ja que elles anaven a fer, un cop més, la Matagalls - Montserrat.

Avui, hem quedat amb el Miquel per anar a escalar i després a recollir a la Quima i l'Ita. Ens hem trobat aviat al cremallera, per poc se'ns ha escapat el cremallera de les 8. Avui que teníem pressa, per un minut , culpa meva, hem sortit a 20 minuts per les 9.

En la darrera conversa, ja hem vist que igual  feríem salat. Anàvem a bon ritme. Nosaltres, però, hem escollit una via senzilla i ràpida. La "Facilonga" de la Zona del Càmping. Aproximació curta i baixada també.


Un cop situats a l'inici de la via, sembla que hi ha molta herba, però a mida que vas pujant hi ha algunes tirades força interessants. 

Els tres primers llargs els fem amb un sol llarg, una mica just amb cordes de 60, en Miquel ha tingut que sortit una mica, però son tres tirades molt senzilles. 

 En Miquel arribant a la 5º reunió. 


Ens anem alternant en les tirades, en Miquel fa molt temps que no escala i necessita anar agafant confiança. Aquesta via li va molt bé. En un parell de llargs ja s'ha posat al dia. Això és com anar en bicicleta que no es perd mai.  

En Miquel progressant pel sisè llarg. 
 Aquest llarg, malgrat no ésser difícil requereix atenció per la qualitat de la roca. Això si, està ben assegurat. 
 A la sisena reunió. 
 Per anar més ràpid sortim per dalt en lloc de baixar en ràpel per la mateixa via. En Miquel plegant les cordes, content després d'un temps sense escalar.
 Aprofitem uns estrangers per demanar-l-s'hi que en facin una foto quan ja estem al camí de Sant Miquel. Aquí, fem una trucada pel mòbil, i ja ens diuen que ens estan esperant a baixa, ja fa una estona que han arribat. Han fet una bona cursa, molt bon horari i han arribat perfectes, com aquell que no ha fet res.

Contentes i satisfetes, i no és per menys. 

Podreu trobar la ressenya que hem tret del bloc ujamaors.


2 comentaris:

  1. Un dia complert Manel! escalada i de taxista de l'Ita, això és aprofitar el temps.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens raó Jaume, una jornada complerta, i ben aprofitada per tots. Felcitats per la teva MAtagalls.

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem