dissabte, 5 d’abril del 2014

Climbing in Oman - Part II - Kubrach Canyon - 22-03-2014

Després de dormir unes hores en un hotel proper a l'aeroport, Bayan Internacional Hotel, ens llevem per seguir el "Road Book que ens havia preparat en Xavier i la Sylvie". Tal com ens diuen hem d'anar a comprar al centre comercial més gran de Muscat i per tant d'Oman, per sort està proper a l'Hotel i amb un tres i no res, ja hi som. Quedem impressionats del centre comercial, hi ha les principals marques de moda del mon, i entre elles les nostres com Mango i Zara.

Avui tenim que comprar pels 8 dies que estarem a Oman, tant pel que fa a l'aigua com pel menjar. Per sort hi ha de tot i un xic més econòmic que a Catalunya. Ens hi passem una bona estona, tot i que portem una llista la improvisació és la que mana, i sortim amb uns carros plens de menjar i 18 garrafes d'aigua de 6 litres. No sé pas com ho posarem al cotxe. Per sort, és un cotxe gran (Toyota Prado) que hem llogat a l'aeroport.
 Ja anem a tope!!!
 En poc més d'una hora de conduir arribem al Kubrah Canyon. Deixem el cotxe a l'entrada i preparem el material, esperem escalar fins que es faci fosc.
 l'orientació del Kubrah Canyon, permet escalar-hi al matí i a la tarda. Quan arribem nosaltres ens trobem limitats a una zona molt petita, ja que la resta hi toca el sol, i avui fa molta calor. Tot i així, conforma va avançant la tarda, les zones es van ampliant.  La roca és excel·lent i trobem moltes més vies de les que teníem ressenyes, sembla que any rere any n'hi van obrint.
 En Jordi i en Quim comencen a la zona més difícil i per resoldre el primer pas hi passen una bona estona, la roca és bona, però als primers metres està molt polida. 
 Nosaltres anem a una zona que les vies són un xic més fàcils, i totes ben equipades. Ens va molt bé per anar tastant la roca.
 Quan marxa el sol anem a una altra zona, on la roca encara està més bé i les vies són molt més llargues i fermes
 En Rafel intentant localitzar el començament de les vies. 
 En Quin lluitant amb la bavaresa.
Passem tota la tarda escalant, fem unes quantes vies,  quan es fa fosc tornem al cotxe i on ens quedarem a dormir la primera nit. 
Comencem a provar les cuines de benzina i les nostres qualitats de cuina. Estem cansats i aviat anem a dormir. Aquesta nit passem un xic de calor, ja que estem molt poca alçada i la temporada està molt avançada. 

Us deixo un bon enllaç on trobareu les ressenyes d'aquesta zona: http://www.omanclimbing.com/forum/viewtopic.php?t=688

Seguirà….


6 comentaris:

  1. Genials Manel les dues entrades d'Oman, deu ser un país increïble.
    salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Francesc, és un país molt bonic, i interessant, el turisme està en ple desenvolupament i té moltes possibilitats. És un país molt segur i tranquil. La llàstima és que totes les escalades es desenvolupen a la cara nord i per la fotografia no és massa bo.

      Elimina
  2. Pel que veig, l'Ita no ha anat, treballa??? o és problemàtic el lloc per a les dones??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Trini, La Ita no ha fet vacances i hem anat quatre amics. El proper segur que vindrà.

      Elimina
  3. Ei quines vacances! us heu ajuntat una bona colla de Bous! qui cuinava? i qui roncava mes!!!jajaja vaja enveja que em feu punyeteros.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem