dissabte, 20 d’abril del 2013

Setmana d'escalada a Sicília - del 13 al 20/04/2013

Feia temps que havia sentit a parlar de les possibilitats d'escalada que oferia Sicília, fins i tot em vaig comprar una guia de la part Nord, San Vito lo Capo, on em va confirmar que es mereixia un viatge.

Quan en Rafel em va confirmar que uns amics de França en Silvie i en Xavier i anàvem, ràpidament vàrem intentar quadrar les agendes.

El lloc on hem estat és un paradís per l'escalada, hi ha una quantitat de vies impressionant, tant d'esportiva com de via llarga. Certament amb una setmana només en pots fer una idea d'aquesta zona, però és que l'illa justifica una estança de com a mínim un mes.

Hem tingut tots els ingredients per que la sortida fos un èxit:

 Un bons amics.
 Un temps extraordinàriament bo.
 La muntanya el el mar s'ajunten fent un paisatge meravellós. 
 La Roca d'una qualitat immillorable, possiblement el millor calcari que he pogut acariciar mai.
 L'escalades de totes les dificultats, però amb un talo de fons que és el mar.
Poc a poc us aniré donant detalls de les diferents vies que hem fet. Gràcies al bon temps hem pogut escalar tots els dies fins que els braços han dit prou.

7 comentaris:

  1. Renoi, ara veig el per què de tans dies sense notícies vostres! quines vacances parella! ja anireu explicant que això promer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jaume, la zona de Sant Vito lo Capo ja justifica mes d'una setmana de vacances, ben segur que hi tornarem. En les diferents escalades que hem fet ja ho veuràs.

      Elimina
  2. Ostres, quina xulada. estem esperant que posis les escalades, ja deia jo que no tenia notícies vostres, clar, de vacances. M'alegro molt que ho hagueu passat bé. Fins a la propera i esperant notícies. Una abraçada a tots dos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Trini! Penso que es un lloc on val la pena anar-hi, l'Illa te moltes possibilitats.

      Elimina
  3. Bonicas i espectaculars imatges Manel!! Salut!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Francesc, la primavera fa meravelles i simel lloc es especialment bonic encara mes..

      Elimina
  4. Hola! Veig que el viatge us va anar molt bé. Nosaltres vam quedar enamorats d'aquesta illa. No només l'escalada, sinó la gent , els paisatges....ens van quedar ganes de tornar-hi
    salut!!
    lali

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem