diumenge, 16 de setembre del 2012

Montserrat - Miranda del pas dels francesos - Via Verda i La Matagalls-Montserrat - 16-09-2012

Ja ha passat un any, altre cop estem a Coll Fornic, l'Ita i la Quima, tornen a fer la Matagalls - Montserrat. Com altres any, jo he fet de transportista, un cop han sortit marxo capa a casa i demà a Montserrat a rebre-les. 
 Com que varen sortir més aviat que altres anys, avui ens toca anar d'hora si volem fer una via abans de la seva arribada. Amb el Miquel anem a la Miranda del pas dels francesos, concretament la via verda.
 En Miquel pujant la primera la primera tirada, el principi és un xic finet, després és una passada, bona roca, vertical i plaent.
 El primer llarg és molt curt, de fet totes les tirades són curtes.
Una altra cordada,  des de la via El camí de l'Alzina ens fan aquesta fotografia, amb les noves tecnologies encara no hem sortit per dalt i ja hem rebut la foto.
 En Miquel fa d'una tirada fins dalt, 55 metres força bonics.s'ha passat dues reunions...
 En Miquel abans de sortir a la part més fàcil.
 La cordada de l'altra via, estan fent el darrer llarg del camí de l'Alzina. Quan acabem la via, baixem corrents per no fer tard a l'arribada de l'Ita i la Quima, aquesta és la sexta vegada que fem aquesta combinació.
 Ja han arribat, l'Olga les ha anat a esperar els darrers metres, venen contentes, sembla que l'edat no passi, cada cop estan més fortes...
 Fan una entrada triomfal, l'ocasió s'ho mereix. Tots estem molt contents......
Ara, haurem d'esperar un altre any, per veure si la tornen a repetir.....

4 comentaris:

  1. Quina combinació mes xula, felicitats Ita, estás feta una fera. Aixo es bó. Petonets

    ResponElimina
  2. Enhorabona parella! bona combinació, escalada i trescada llarga, llarga eh! em va dir la Núria que us vau trobar. Jo aquest any no hi he anat ja que hem estat a Dolomites fent unes grimpadetes.

    ResponElimina
  3. Ei Manel,
    Ja fas ver d'anar a escalar en comptes de corre/caminar distancies tant llargues, que això no va gens bé per les articulacions je je je

    Salut i a tibar

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem