dissabte, 14 d’abril del 2012

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via de les Cabres

Fa uns dies que no publiquem res al blog, una intervenció m'ha deixat uns dies fora de combat, però avui, malgrat que el metge m'ha prohibit tot tipus d'esforç, hem decidit anar a veure com estàvem després de 3 setmanes sense toca roca. 
Com el dia amenaçava pluja i no podíem fer res complicat, hem anat a la Paret de la Codolosa, a la Via de les Cabres. Certament ho hem encertat, ja que quan en començat a caure quatre gotes ja estàvem a baix, i per altra banda, hem fet poc esforç que és al que es tractava.  

L'Ita fent el primer llarg, no presenta massa dificultat i la roca és bona.



 El segon llarg, té un començament un xic més difícil (Vé) i després la cosa ja es suavitza una mica. La roca en aquest primer tros és molt compacta, després hi ha algun tros un xic més trencat, però mai problemàtica.
L'Ita a la primera reunió. Aquest segon llarg es pot fer amb dues tirades, ja que hi ha una reunió al mig, però penso que és millor fer-la tota d'una tirada tal com es va obrir la via. 

L'Ita arribant a d'alt.
Per baixar, si és va en cordes de 60 ambdós ràpels es baixen bé, en cordes de 50 metres la cosa pot anar justeta,  en cas d'anar amb una sola corda, caldrà fer tres ràpels.

Fem una valoració positiva de la via.
La ressenya la trobareu : http://sisbemessanapren.blogspot.com/2010/11/montserrat-la-codolosa-la-via-de-les.html

Apa a escalar que el mon s'acaba!!!

6 comentaris:

  1. Hola amics, m'alegro que estiguis millor per escalar. Sembla que fins a posar-nos "malitos" coincidim, jo també tinc moltes ganes de tocar roca, però em sembla que trigaré una mica més perquè dilluns començo la "quimio" (6 mesos). En fi, espero que et recuperis del tot. una abraçada. Trini y Salva

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ànims ja veuràs com passarà més ràpid del que et penses,i amb poc temps tornaràs a estar en plena forma.

      Elimina
  2. Ep Manel, no sabia que t'havíen operat, espero que no sigui res important. Ànims, però ja veig que la cosa va be que quan es torna a escalar tot millora!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No ha estat res greu, però si que una mica emprenyador. Quan ens veiem ja t'ho explicaré. Espero anar escalant per recuperar-me del tot....

      Elimina
  3. Ei Manel,
    Me'n alegro que us hagi agradat la via.
    Jo diria que si es fa amb cordes de 50m el primer rapel no arribes o va molt justet no ?.

    Salut i a tibar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joan, per la corda que hem va sobrar penso que si que arriba amb 50 metres, però com tu dius justet. Ho modificaré si fa el cas...

      Salut

      Elimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem