diumenge, 26 de febrer del 2012

L'Escala - Intrèpida Sirena - Esportiva a Ullà. 26-02-2012

Tot ho teníem ben planejat, el barquer, la barca, el material, hem arribat a l'Escala a l'hora prevista, el mar encara estava tranquil. El barquer ens ha dit sortim ràpids que el temps vol canviar, doncs som-hi!!! 

Ràpidament hem sortir del port, primer a començat a fer una mica de vent, res important, tots estàvem contents.
Mica en mica la cosa s'anava movent, el barquer anava dient això està canviant.....

Però nosaltres no notàvem res especial, estàvem la mar de feliços....


I l'anàvem fent petar, feia temps que no ens veiem i teníem moltes coses que explicar-nos...

Encara no estàvem gens marejats, tot arribarà...... 

Quan per fi veiem la via, el mar està molt mogut i ja veiem que no podrem baixar.... El barquer ens avisa que la cosa canviarà a pitjor i només donar la volta la barca per torna a port, ho hem notat, ha començat entrar aigua per davant, hem guardar la motxilles i el material a la cabina, i poc a poc, ens anàvem mullant, i puja que pujaràs i baixa que baixaràs. Qui més, qui menys,estava marejat...

Tots hem tingut clar que amb aquest moviment millor no fer fotografies, i ben agafats on hem pogut, fins a tornar a port.
Canvi de plans, agafem el cotxe i deixem això d'escalar al mar per un altre dia, marxem a Ullà que en Rafel sap una zona molt maca. 
Malgrat el fort vent que encara bufa, hem pogut fer unes escalades amb una roca extraordinària
Hem anat fent vies, sense saber les ressenyes, però tots són molt boniques.




Bé, ja hem quedat pel mes que ve, només que abans ens assegurarem de l'estat de la mar.

3 comentaris:

  1. Bon intent !!
    Aquesta també la tinc a la llista per quan el temps sigui ben estable, encara que pel que veig és del tot imprevisible, almenys pels de secà com nosaltres que no hi entenem gaire de "maragasses"
    Salut i a tibar.
    Saps a on podem trobar les ressenyes de les vies que vareu acabar fent ?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres també esperarem el millor temps, la via es veu molt interessant i el conjunt val la pena. Les ressenyes no les he pogut localitzar al lloc, però no hi ha problema, els graus ja s'intueixen des de baix, hi ha varis 6a, V+, està molt be per passar un mati d'hivern.

      Elimina
  2. Llàstima d'onatge, però el Mar és com la Muntanya, imprevisible...recordo haber llegit l'ascensió al Cavall Bernat de les Medes que vau fer amb el Jepet ja fa molts anys, també s'ha de fer l'aproximació amb barca...deu ser tota una experiència

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem