dissabte, 17 de setembre del 2011

Montserrat - Timbaler del Bruc - Via Francesc Sardans Fàbregas

Ahir, amb el Xavier vàrem quedar per anar a escalar una mica aquest matí, jo tenia que tornar a casa molt aviat, abans de les 13 hores, necessitàvem un via ràpida, amb aproximació curta i amb aquesta línia havia llegit en el blog d’en Joan Asin, que havia fet una via dels germans Masó al Timbaler del Bruc, doncs ja sabem on anar, quedem al poble del Bruc.
Aquest matí ens hem trobat sense problemes i ràpidament hem fet la pista i el camí que ens porta a peu de via.
Ràpidament, en Xavier s’ha encordat i ha començat el primer, un llarg una mica fi al principi, però ben equipat, després ja és fàcil fins a la reunió.



En Xavier a la primera reunió. El segon llarg surt a la dreta per cerca l'aresta per seguir vertical fins que baixa la dificultat que arribem a la 2ª reunió.

El tercer llarg és el més difícil, comença per una rampa terrosa, i entrem en un díedre, primer trobem dos pitons, per seguir després en Ae 2 o 3 passos per fer una petita sortida en lliure i tornem a seguir en Ae. Després sortim en lliure fins una rapissa on hi ha petit pont de roca, a sobre mateix ja tenim la 3ª reunió.

La tercera reunió.


Aprofito per fer aquest autoretrat.

El darrer llarg, té una sortida un xic difícil amb unes bones presses i després ja s’ajeu fins arribar a dalt.

Interessant vista sobre el Vermell del Xincarró.

Tot baixant per la canal oest, podem veure aquesta vista del Gerro.

Via recomanable per omplir una tarda o un matí que necessitis tornar a casa aviat, sinó és així, hi ha moltes vies a fer abans que aquesta.

5 comentaris:

  1. Felicitats per l'activitat.
    Vosaltres, be tu i la companya estàveu el dissabte passat a la Bandereta? Es que vam trobar al teu company el Xavier i ens ho va comentar

    ResponElimina
  2. Gràcies Mingo, efectivament erem nosaltres els que feiem la primera integral que havia obert en Xavier Sola i en Joan Barandes.

    ResponElimina
  3. Hola Manel,
    El dissabte us vaig fer una foto quan estàveu a la paret. si em dones el teu email te la faré arribar.
    joanbaraldes@gmail.com
    Salut i a tibar

    ResponElimina
  4. Ep Manel, això de la Matagalls porta molta feina eh? encara vau aprofitar prou el dia abans d'acompanyar la Ita a Collformic, aquesta via quan la va publicar el Joan Asin em va quedar gravada a la llista de pendents, a veure quan m'hi acosto.

    ResponElimina
  5. Joan: t'envio un correu i ja me la faràs seguir. Gràcies.
    Jaume, si, si, tota una logística, però val la pena. Per la via, no corris massa a fer-la, segur que en tens de pendents molt millor

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem