diumenge, 18 de setembre del 2011

Matagalls-Montserrat i El Cami de l'Alsina

Aquesta setmana, l’Ita i jo hem fet activitats diferents. El dissabte amb el Xavier Solà vàrem anar a fer el Timbaler del Bruc a Montserrat, després vaig anar a acompanyar a l’Ita a la sortida de la Matagalls-Montserrat, aquesta ha estat la cinquena vegada que hi anava, i com sempre amb la seva companya la Quima.
Fotografia de la sortida.


Com cada any, quedem amb el Miquel per anar a escalar i després anirem a esperar-les, escollim El Camí de l’Alsina, ja que no tenim massa temps. Anem ràpids per assegurar que quan arribin les estarem esperant. L’esforç que requereix aquesta cursa s’ho mereix, ambdós estem molt contents de que la tornin a fer. Sembla que van força bé i entre les 10 i les 11 ja estaran al Monestir. fotografia de la 3ª tirada.



La tercera reunió.


i en Miquel fent la cinquena tirada. Després beixem correns per les escales per no fer tard.



Si,Si, ja les veiem arribem un cop més amb la senyera, se les veu molt bé, ja són veteranes d’aquesta cursa i això es nota.


Van fortes.....



i seguixen .....



L’arribada és un moment emocionant per tots, per elles perquè un cop més ho han aconseguit i pels que les estem esperant perquè estem orgullosos de que un cop arribin plegades..



Si,Si, una maneta, la cinquena és la cinquena i això s’ha de celebrar, però ho haurem de deixar per un altre dia, que avui tenen unes ganes d’anar directes a dormir. Normal, no??
Felicitats campiones!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. Ep Manel, dissabte vaig veure el Miquel baixant per Collformic, nosaltes també hi érem, amb la meva filla Núria i els meus cunyats, una mica més i ens veïem, hem arribat a Montserrat una mica abans de les dotze del migdia. Apa ara a dormir!!

    ResponElimina
  2. Chapeau! . Quines màquines. Enhorabona!
    Xavier Solà

    ResponElimina
  3. Jaume, elles van arribar al voltant de les 11, no tinc l'hora oficial.Veig que estàs en plena forma. Felicitats per la cursa!!!!!!

    Xavier: Gràcies!!! ja veus cada dia van a més i nosaltres de baixada!!!!

    ResponElimina
  4. Felicitats, per molt que diguis, Manel, esteu en una forma envejable.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem