diumenge, 26 de juny del 2011

Montserrat - La Pastereta - Via Anoriam 26-06-2011

Ahir, em va ver una trucada el Xavi Solà, tenia ganes d'escalar després d'una setmana de vacances a la platja. Parlem una estona per veure de trobar una via a l'ombra i per un matí a Montserrat. Tots dos recordàvem una via oberta per en Joan Asín a la Pastereta, doncs apa, quedem a les 9 al Bruc.

Aquest matí hem deixat un cotxe al Bruc i hem fet cap a La Pastareta amb les explicacions d'el Blog del Joan. La calor es fa notar a la pujada fins a peu de via, un cop allà, estem fresquets.
En Xavi fa la primera tirada i li costa trobar la primera reunió, tinc jo la ressenya, jejeje.
El segon llarg, al principi la roca no està massa bé, però després en l'esperó millora i és una mica vertical, tot plegat li dona un encant.
El Xavi, fa el tercer llarg que comença amb una bona placa, roca excel·lent i està ben equipat, després segueix per una rampa amb molta roca solta que cal tenir cura.
En Xavi fent el tercer llarg, sembla brut, però aquest tros de placa està per gaudir de l'escalada.


El quart llarg comença amb un pas que cal tibar una mica i no tens massa confiança amb la roca, després està molt ben trobat, ja que surt del diedre i va pujant per l'esperó.

En Xavi arribant a la darrera reunió, ara ens queda una caminada fins el cotxe, encara que els arbres ens faran ombre, la calor es forta.


Via que val la pena fer, però possiblement necessita que hi passin moltes més cordades.




Apa, a escalar que el mon s'acaba!!!

1 comentari:

  1. Veig que et va agradar, haurem d'anar a conèixer-la aprofitant l'ombra del matí.

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem