dimecres, 20 d’abril del 2011

Montserrat - Paret de la Codolosa - Via Full equip - 20-04-2011

Avui teníem festa, i volíem estrenar les noves cordes. Si,si, per fi, les hem canviat, les dues a la vegada, la targeta de crèdit encara tremola ara...... De fet ja els hi tocava i amb aquestes coses no es pot jugar.

Abans d'anar a una via llarga, va molt bé, anar a una via més curta per poder-les estirar i que perdin tota la torsió de la primera plegada. Hem escollit repetir,un cop més, la Via Full Equip de la Paret de la Codolosa. Aquesta via té tots els requeriments que necessitàvem, no massa llarga, i més d'un ràpel. Ara ja les tenim en plena forma. Són dos llargs, ben equipats, bona roca, lloc molt tranquil, una escenari perfecte pel que volíem fer avui. Ens repartim les tirades, la Ita fa la primera i jo la segona. Apa doncs, amunt....

Un cop passat el 6ª de la segona tirada em paro per fer la foto a la Ita a la primera reunió.


Després, la Ita també me la fa. Això del bloc ens fa fer moltes més fotografies, i a vegades ens fa pensar amb la foto que quedarà millor en el bloc, tot plegat un motiu més per anar gaudint i compartint l'escalada.


Bé, no hi podia faltar la reunió amb la fotografia de les dues cordes, aquestes han estat les protagonistes del dia. Com podreu veure, són els colors del Barça i avui juguen la final, quins nervis!!!.


En dos ràpels de 35 metres ens situem a peu de via. La baixada es va a parar a la primera reunió de la via La Tribu.



Realment el dia no ha acompanyat massa, en un moment donat, han caigut quatre gotes, res important, però sembla que aquesta Setmana Santa no es presenta massa bé.


Ara, ja es notava la primavera, les flors li donen color, els ocells cantant, la tranquilitat, tot plegat configurava un escenari encisador.





Malgrat la ressenya la podeu trobar fàcilment per internet, us he fet la meva.




Apa, a tibar que el mon s'acaba.

1 comentari:

  1. Bona estrena per les cordes, amb aquest temps de primavera tan fresqueta encara si deuria estar bé a la Codolosa. Llàstima de partit, renoi!!

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem