dijous, 12 d’agost del 2010

Magdalena Superior - Via 98 octanos - 12-08-2010


Avui tornem a Montserrat, fa 38 estius que vàrem fer plegats la Magdalena Superior per la Via Mingo Arenas, tot un mite en aquella època. Ara ja no es fa, les vies que han equipat al seu costat l'han deixat en un segon terme. A nosaltres ens agrada pujar-hi per aquestes dates, ens porta molt bons records.







Avui, hem escollit la Via 98 octanos, està molt ben equipada, en Guillem Arias la va reequipar fa poc. Aquí podem veure a la Ita com va pujant per la primera tirada. Aquesta tirada no és gens difícil i està un xic massa equipada, però serveix per situar-te al mig de l'agulla.











La Ita fa la segona tirada, una mica més difícil, amb una roca extraordinariament bona, val la pena anar poc a poc per poder-la gaudir al màxim.











En Jordi i la Marina de Sant Hilari estan a la Badalona i des d'aquí els podem veure molt bé.









La tercera tirada és la més dreta i més bonica de totes, bona presa, bon equipament, només calen unes bones piles per no parar fins a la reunió. Abans de començar la dificultat faig aquesta fotografia a la Ita en la 2ª Reunió.












Gràcies a en Miquel i la Mònica, que estàvem a la Magdalena Inferior, i ens han facilitat aquesta extraordinària fotografia podem admirar lo dreta que és la tercera tirada.












La Ita sortint de la 3ª tirada, s'ho ha fet molt bé, quan hi ha bona presa i és dret li agrada, ha pujat molt ràpida, i en canvi a mi m'ha costat una mica més.





Decidida surt de la 3ª reunió, al principi és un xic desplomat, però hi ha bon canto. després va una mica capa l'esquerra i seguint per un tram dret, ja arriba al cim.











La Ita ja ha arribat a d'alt i jo estic desmuntant la reunió. (fotografia cortesia d'en Miquel i la Mònica).









Malgrat que el sembla que el temps vol canviar, i està una mica nuvolat, des del cim podem veure una vista molt bonica de la Mòmia, la Prenyada, la Trompa, etc....










En Jordi i la Marina s'ho van fent, els podem veure retallats a l'aresta i al fons la Panxa del Bisbe.









Aquí els podem veure ben contents.

Per nosaltres ha estat una bona matinal, hem repetit un cop més la nostra tradició de fer la Magdalena Superior entre Juliol i Agost.

Via molt ben equipada, dificultat màxima obligada,Vé, però val la pena fer-ho en lliure sense parar, 6a.





La ressenya la podeu trobar l'escaltroncs:http://escalatroncs.files.wordpress.com/2009/09/98oc3.jpg

4 comentaris:

  1. Hola, felicitats per la via,aquesta la vam fer amb la Monica ja fa uns 2 anys, us hem vist avui, nosaltres estabem a la magdalena inferior, ting alguna foto de quan estabeu fent el tercer llarg i ting fotos de la cordada del gorro frigi a la badalona, si les voleu el meu correu es MIKIMIAU@HOTMAIL.COM
    salud
    Miquel

    ResponElimina
  2. Hola!
    Som la Marina i en Jordi, moltes gràcies per les fotos, ens ha fet molta il.lusió. Estem molt satisfets de la via, per a ser la primera va ser una bona experiència.
    Repetirem aquesta experiència de compartir fotos amb altres escaladors!

    Moltes gràcies

    MARINA i JORDI

    ResponElimina
  3. Hola Miquel,gràcies pels teus comentaris, després he pogut recordar que hi havia una parella a d'alt de la Magdalena Inferior quan nosaltres estavem fent la via. No us vaig fer cap foto,ho sento no en podrem compartir. Et passaré un correu per veure si les pots enviar, intentaré posar-les al blog,però encara no ho domino del tot. Bones escalades. Manel.

    ResponElimina
  4. Hola Jordi i Marina, realment estàveu molt bonics, ens recordàveu a nosaltres quan vàrem començàr a escalar. Tinc alguna foto més, si voleu us les puc enviar,el meu correu és fuertesm@live.com.

    Bones escalades parella!!!

    ResponElimina

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem