divendres, 6 d’agost del 2010

Agulla Gran de la Portella - Integral Senda dels Àngels - 06-08-2010

Feia un any, que havíem baixat d'aquesta via, ens faltaven exprés, ho havíem previst malament, després cada cop que passava per sota, pensava que hi hauríem de tornar, bé, ahir la Ita em va dir que podríem anar a resoldre aquest tema pendent. Així aquest matí, hem sortit cap a ca "la Montse" a fer una grimpadeta.









Un fort vent, un xic de fresca que ens ha fet anar una mica abrigats, no ens ha sobrat res. La primera tirada és la més completa, nosaltres hem fet algun A0, algun pas d'estrep per entrar a la reunió i per la mitat en lliure força bonic.

La Ita que està barallada amb l'estrep, ho ha anat fent amb lliure i amb A0.
Des de la 2ª reunió, podem veure al fons la Bola de la Partió, aquesta tirada només té els 10 metres de sortir de la reunió, després ja s'entra en aquesta balma que ens porta a la reunió.
En Manel sortint de la segona reunió, segurament aquest tercer llarg serà el més bonic de tota la via. La roca és bona i està molt ben equipada. Cal portar alguna cinta llarga, per evitar el fregament de les cordes.
Ja només ens queda la bola final, IV+, per gaudir al màxim.






Un cop al cim, gaudim d'aquest paisatge tan conegut, però que sempre és diferent, ens agrada veure les agulles que a llarg del temps hem anat assolint, a voltes per més d'una via.





Bé, ja només ens queda fer un rappel de 50 metres per acabar aquesta escalada.
Hem passat un bon matí, sense gent, gaudint d'una bona escalada acompanyats d'una tranquilitat no massa corrent per Agulles.
Podeu trobar la ressenya al bloc de l'escalatroncs, que està molt ben feta.
En resum; 2 hores d'escalada, amb passos d'A1, i com a màxim V+ obligat. Ja hi podeu anar, ara és el temps d'anar-hi, l'ombra del matí no us deixarà passar calor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu un comentari i us contestaren tan aviat com puguem